Visit my YouTube channel here.

Hooked on You (2007)

Faren til Miu har stor gjeld, for han er en gambler. Miu må selge fisk på et marked for å betjene gjelden til faren. Det er en annen person der som også selger fisk, en mann ved navn Fishman. I starten tåler de ikke trynet på hverandre, men etter hvert oppstår det følelser. Nå nærmer Miu seg 30 år, og er dette mannen hun vil tilbringe resten av livet sitt med?

Hong Kong filmer har ikke akkurat imponert i de siste årene, men det har blitt litt bedre dette året. Hooked on You er en film som vil gå under radaren for de fleste, og vil dessverre ikke nå ut til massene. Det er synd, for Hooked on You har mye godt i seg.

Selve historien byr ikke på noe nytt, men det fungerer likefullt. Jeg må si at jeg irriterte meg over Miu. Her har hun en mann som er glad i henne og som har hjulpet henne gjennom vanskelige tider. Likevel er hun ikke sikker på hva hun føler, og hun leter fremdeles etter sin prins. For meg virker det som om suksess styrer denne kvinnen. Man får ikke mye sympati for henne med tanke på alt Fisheman gjør for henne. Hooked on You byr ikke på en typisk slutt, og godt er det.

En god og varm film med mye hjertevarme og en dose med komikk gjør dette til en film som absolutt anbefales.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.