Visit my YouTube channel here.

Lust, Caution (2007)

lust-caution.jpg

Wong Chia Chi leker en farlig lek når hun forfører Mr. Yee.

Lust, Caution har herjet i Asia, og nå venter resten av verden. Regissør er Ang Lee, og i hovedrollene finner vi selveste Tony Leung Chiu Wai og nykommeren Wei Tang. Jeg er ikke stor fan av filmene til Ang Lee, og hadde i utgangspunktet bestemt meg for å ikke se Lust, Caution. Men jeg måtte siden en av mine favorittskuespillere Tony Leung Chiu Wai var med i den.

Angret jeg på at jeg så Lust, Caution? Det kan du banne på! Sjelden har en time gått så tregt, og jeg måtte ta pause sikkert seks ganger i løpet av den første timen. Det starter med en gruppe med damer som prater piss mens de spiller mahjong, og slik fortsetter det. Filmen er dørgende kjedelig og det skjer ingenting her. Kort oppsummert kunne man sett hele filmen på 2 minutter, og da overdriver jeg ikke. Filmen har en spilletid på over 150 minutter, og det er så kjedelig så kjedelig.

Grunnen til at denne filmen har gjort det enormt bra i Asia, er hvis jeg ikke husker helt feil at kvinnene i Asia endelig kunne se Tony Leung Chiu Wai utfolde seg i senga. Jeg driter langt i sexscenene, for jeg vil ha spenning og en god historie. Lust, Caution har ingen av delene. Jeg har som sagt aldri hatt sansen for Ang Lee, og inntrykket mitt ble ikke bedre av denne filmen, det skal jeg love deg!

Skuespillerne gjør en ok jobb, men Tony Leung Chiu Wai behøver nesten ikke å bruke noe av sitt fantastiske register. Den som imponerer mest her er nykommeren Wei Tang. Til å være hennes aller første spillefilm er hun imponerende god, og henne vil vi garantert se mer til. Filmmusikken holder også høy kvalitet, men dette er alt skryt jeg kan gi denne kjedelige drittfilmen.

Lust, Caution er en elendig film som ikke har en god historie. Denne filmen selger pga. en eneste ting, og det er sexscenene. Rollefigurene i filmen fikk jeg null sympati for, og da er løpet kjørt. Absolutt en av de mest meningsløse filmene jeg har sett.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.