Visit my YouTube channel here.

Contract Lover (2007)

Contract lover

Fat skal besøke sine foreldre, men han tar ikke sjansen på å ta med seg kjæresten sin. Hun er ikke den typen foreldrene vil like, så han leier en kjæreste som skal gjøre alt for å få Fat sine foreldre til å hate henne. Men denne gangen strekker tålmodigheten til Fats foreldre seg langt.

Contract Lover var en gedigen nedtur. Jeg er ikke så fan av lette kjærlighetskomedier der humoren er så platt, og forholdet og følelsene mellom de to sentrale rollefigurene er totalt fraværende. Men likevel finner de noe i hverandre, og de må ta et valg om de vil holde i sammen. Og det er ikke vanskelig å skjønne at det vil de gjøre i denne type film.

Men jeg takler ikke den lette humoren som er til tider flaut å bevitne, og rollefigurene er sukkersøte og fjollete. Jeg har sett verre kjærlighetskomedier, men denne type film håper jeg at jeg slipper å se igjen med det første. Tar bare sikkert noen måneder så er jeg i gang igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.