Visit my YouTube channel here.

Swindler in My Mom’s House (2007)

En svindler faller for sitt offer, men vil deres kjærlighet vare når han røper hemmeligheten sin?

Swindler in My Mom’s House er en lett kjærlighetskomedie som ikke byr på noe nytt i sjangeren. Filmen holder en lett og lystig tone, og det er noen artige rollefigurer her. Men det hele blir for sukkersøtt i lengden, og filmen hadde hatt godt av en mer engasjerende historie. Her er det ikke noe dybde, og alt ender selvsagt godt.

En grei film for dem som ikke har sett så mange sørkoreanske kjærlighetskomedier, men for dem som har sett en del så går man ikke glipp av noe. Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ser denne type filmer når jeg vet at de vil være middelmådige, men siden det bor en stor filmnerd i meg må jeg bare se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: