Visit my YouTube channel here.

Switching – Goodbye Me (2007)

En gutt og en jente bytter kropp, og da blir det selvsagt forviklinger.

Switching – Goodbye Me er en film som starter lystig, men ender som en tenkende film. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønte filmen. Det er nok en film som burde sees flere ganger, for det er et budskap og mening som jeg ikke fikk med meg.

Switching – Goodbye Me er best den første timen da filmen er til tider meget morsom, men så kommer sykdom inn i bildet. Da skifter filmen sjanger fra komedie til drama, og etter det skuffet filmen meg da jeg som sagt ikke tok hele poenget, men jeg ble også skuffet over denne plutselige sjangerblandingen som ikke passet da den første timen var virkelig morsom.

Som de fleste japanske filmer er Switching – Goodbye Me visuelt nydelig. Skuespillerne gjør en god jobb, spesielt Misako Renbutsu som spiller Kazumi. Hun er fantastisk god der hun spiller en gutt som har havet i en jentekropp.

Switching – Goodbye Me er sjarmerende og morsom den første timen før det blir til en tenkende film. Da engasjerte ikke filmen så mye lenger da man aldri fikk en skikkelig forklaring på hva som skjedde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.