Visit my YouTube channel here.

The Ravine of Goodbye (2013)

the ravine of goodbye

Vi følger en mann og en kvinne som har et merkelig forhold. Det viser seg at begge to bærer på en felles, mørk hemmelighet.

The Ravine of Goodbye er en solid film med to flotte rolletolkninger, spesielt skuespillerinnen som spiller kvinnen med den mørke hemmeligheten er fantastisk god i rollen sin.

I starten trodde jeg at man skulle følge en drapssak der nabokvinnen har drept sin egen sønn. Men ganske tidlig i filmen så skifter den totalt retning, den fokuserer på to journalister som graver litt i fortiden og der finner de en del grums.

Det er en god grunn til at de to naboene til den drapstiltalte kvinnen har et merkelig forhold. Og så er søkelyset på de to kjærestene, og da begynner først filmen å fortelle sin hovedhistorie.

Dette er et karakterstudie der vi følger to personer som har en ting til felles. Mer vil jeg ikke røpe, da vil man etter min mening får ødelagt mye av totalopplevelsen. Men dette er en sterk film, en voksen og tildels jordnær film som sier det rett ut, ikke alle sår gror.

The Ravine of Goodbye er en av grunnene til at jeg elsker japansk film. Med tanke på temaet så skal man lete lenge etter å finne en lignende film i Hollywood. Japanerne tør å ta opp disse temaene og gjøre noe nytt, for forholdet mellom disse to personene er ikke normalt i det hele tatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.