Visit my YouTube channel here.

Man of Tai Chi (2013)

man of tai chi

En kampsportutøver blir med i en ulovlig turnering der han må finne ut om han er en snill eller ond person.

Selveste Keanu Reeves har regissert Man of Tai Chi. Han har en liten rolle selv i filmen som skurken. Manuset er ikke særlig bra, men det største problemet er skuespilleren som har hovedrollen, Tiger Hu Chen. Dette er en ekkel, liten kinesisk mann med dårlig hårsveis og karisma til et lik. Noen har hentet ham med en tidsmaskin, han ser ut som en generisk skurk fra en kung fu-film fra syttitallet. Han har ikke hatt mange filmroller, og det med god grunn. Han er bare så ekkel og sjarmløs, det nytter ikke å ta denne lille erten alvorlig som kampsportutøver. Tiger? Jævla tulling!

Ingen av karakterene er interessante i Man of Tai Chi. Ingen av dem har noe dybde, det handler bare om skurken som forsøker å få protagonisten til å gå over til den mørke siden. Dette blir en kjedelig reise uten spenning og innhold. Samtidig er det jævla provoserende å se trynet til denne såkalte Tiger Hu Chen. Han tror faen meg at han er kul, for en frekkhet!

Det eneste filmen har er noen helt greie kampscener, det er alt. Men det er fantastisk at Iko Uwais ikke hadde en større rolle, han har vist at han kan bære en film. Så vi blir sittende med et lik av en kampsportutøver uten karisma, uten personlighet, han er bare en tulling som hører hjemme på syttitallet i en C-film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.