Visit my YouTube channel here.

Tiger Cage (1988)

tiger cage

En politimann filmer en annen korrupt politimann når han er i sammen med noen skikkelige skurker. Dette videobeviset setter både ham selv og andre uheldige personer rundt ham i livsfare. Han kan ikke stole på sine kolleger, for det finnes også noen råtne epler som har litt for stor makt.

Tiger Cage er regissert av mesterkoreografen Yuen Woo-ping. Jeg har sagt det før, men jeg er ikke særlig fan av hans mer moderne filmer. Hans beste filmer er klart når han konsentrerer seg om kampsport der handlingen er lagt til i eldre tid.

Tiger Cage har nok av action, det vil si mye vill og urealistisk action som man bare finner i filmer fra Hong Kong. Men det holder ikke bare med akseptabel action når man ikke finner karakterene interessante. Ingen av karakterene i Tiger Cage fant jeg interessante eller brydde meg om. Da føler jeg alltid at jeg kun ser en halv film.

Jeg har nok blitt mye mer kritisk til denne type filmer. Jeg har sett så mye, og jeg har sett meg lei på filmer som har uinteressante karakterer man ikke bry seg om, eller som sagt er totalt uinteressante. Det beste med filmen? Donnie Yen selvsagt, men han får ikke like mye skjermtid som jeg kunne ha ønsket eller som Donnie selv kunne ha ønsket. Han kunne nok ha ønsket at filmen kun hadde ham selv i alle rollene, den skøyeren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: