Visit my YouTube channel here.

Justice, My Foot! (1992)

Rettssikkerhet.

Jeg hadde ikke helt store forventninger til Justice, My Foot! Grunnen til det er at Johnnie To er regissør, og selv om jeg elsker Johnnie To, har han bevist gang etter gang at komediefilmer ikke er helt hans greie. To av mine store favoritter er med i samme film. Johnnie To bak kameraet, Stephen Chow foran. Resultatet er mildt sagt nedslående.

Ikke en eneste gang lo jeg høyt, noe som er uvanlig for min del når jeg ser en Stephen Chow-film. Historien er idiotisk, men ikke på den typiske idiotiske måten man er kjent med når Stephen Chow er med. Alt er så masete og forvirrende, manuset er bare rotete og morsomhetene uteblir. Anita Mui er klart den som leverer beste rolletolkning, ellers er det begredelige greier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.