Visit my YouTube channel here.

Unit 7 (2012)

unit 7

Her skal det ryddes opp!

Unit 7 er delvis basert på sanne hendelser som fant sted i 1992 når Spania skulle arrangere World’s fair, hva enn det er for noe. Vi følger en gruppe politimenn som skal slå hardt ned på narkotikahandelen i byen der arrangementet skal finne sted, for resten av verden skal jo ikke se problemene som byen har. Ikke noe nytt der altså.

Åpningsscenen er god med en fin jakt til fots med ganske imponerende kamerabruk. Filmen er velspilt og til tider spennende, men den er veldig kald da det ikke er mange sympatiske karakterer i filmen. Det blir vanskelig å bry seg om karakterene i Unit 7.

Den unge politimannen forandrer seg selvsagt i løpet av filmen. Han går fra å være uskyldig til den mest hensynsløse i gruppen som også blir korrupte underveis.

Likte du den brasilianske filmen Tropa de Elite, så tror jeg du vil like Unit 7. Den byr på mye av det samme, men den har noe som Tropa de Elite mangler, og det er en spansk utgave av Chuck Norris. Men minuset er at Unit 7 har en ekkel hore med stygge tenner og en kvalm og sliten horestemme. Æsj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.