Visit my YouTube channel here.

P2 (2007)

Yeah, that way he can go back to his kids and his family, and you can go to your sister’s, and I can stay here! In this parking lot! All by myself! ‘Cause that’s obviously what everybody wants!

Tenk The Cable Guy, men nå er Jim Carrey sin rollefigur en ensom parkeringsvakt som bare vil ha en venn. Da har du handlingen i P2. Høres det tett ut? Det er det også.

P2 er thriller uten historie, og som har en av tidenes verste filmskurker. En parkeringsvakt kidnapper en forretningskvinne som er på vei hjem for å feire jul med sin familie. Parkeringsvakten er hyggelig med henne der han har lenket henne fast inne i vaktbua. Han vil bare ha en venn, men han er også veldig sjalu. Han har selvsagt en overraskelse til henne.

De første 45 minuttene var drepende kjedelig, og jeg hadde store problemer med å feste blikket til skjermen. Heldigvis blir det bedre, og filmen setter opp tempoet betraktelig etter de første 45 minuttene. Men det hjelper ikke så mye. Filmen er veldig forutsigbar, har du sett denne type film før, vil du ikke bli overrasket over utviklingen og utfallet.

Det er lite blod og gørr her da vi kun ser to drap. Ett menneske og en hund. Drapet på mennesket er høydepunktet i P2. Skurken kjører fyren ihjel med en bil, og det gjør han en del ganger så tarmer flyter. Den scenen er bra. Ellers følger vi kun dama som forsøker å rømme.

P2 er ikke en film en kan ta alvorlig med verdens verste historie. Hvordan i alle dager skulle parkeringsvakten forklare hærverket på alle bilene i parkeringshuset til sin sjef? Hva hadde han tenkt å gjøre med Angela? Gjemme henne i vaktbua resten av livet? Historien i P2 er så lite gjennomtenkt at det er skremmende.

Vil du se en en voldelig utgave av The Cable Guy? Da er P2 midt i blinken. Han er ensom, han synger Elvis Presley-låter, litt temperamentsfull og han liker lite attraktive damer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: