Visit my YouTube channel here.

Birdemic: Shock and Terror (2010)

I hear a mountain lion! I gotta get back to my house and you better get to your car!

Birdemic: Shock and Horror kan ikke sammenlignes med The Room. Tommy Wiseau kan få alle dårlige filmer til å bli underholdende og legendariske, Birdemic: Shock and Horror er bare et makkverk uten humor og sjarm. Alle vil sammenligne disse filmene, det gjør man bare ikke etter å ha sett begge to. The Room er underholdende og fikk meg til å le så tårene trillet, Birdemic: Shock and Horror har kun en god scene når kjæresteparet møter miljøhippien i skogen, mannen som elsker trær.

Regissør og manusforfatter James Nguyen burde bli tvangssendt tilbake til Vietnam, han er tydeligvis evneveik og dum, få ham vekk! Alle nybegynnerfeil klarer han å begå, med et budsjett på hele 55000 norske kroner viser han hva som er viktig når man skal redigere filmen. Lyden faller ut, du hører mange ganger ikke hva rollefigurene sier til hverandre, det er vind og mye støy og lydeffektene er fra en annen verden der de evneveike er konger. Se bare på når våre protagonister skyter på fuglene med maskingevær og pistoler, hør de lydeffektene som ikke matcher skuddene som blir avfyrt på skjermen.

Det er kun en positiv ting å si om Birdemic: Shock and Horror, og det er de gode effektene på fuglene som er ørner og gribber, men de høres da ut som måker! Tenk tilbake på Duck Hunt til NES (Nintendo Entertainment System), så gode er effektene der det er så å si null bevegelse og ørnene og gribbene klarer å fly på samme sted når de angriper menneskene. Fantastiske effekter.

Dessverre mente taperen James Nguyen det alvorlig når ha lagde denne filmen. Han fant ut at han skulle bruke viktige saker som på den tiden herjet i media, fugleinfluensa og global oppvarming. Nyheter er mer skadelig for unge og tilbakestående sinn enn voldsfilmer og spill, da blir monstre som James Nguyen skapt, en mann født en taper, som vil dø som en taper. Faen for en taper!

Da er det bare til å glede seg over oppfølgeren som er på vei i 3D, det er ikke en spøk dessverre, hvis ingen klarer å ta James Nguyen av dage. Kanskje vi skal spleise på en leiemorder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.