Visit my YouTube channel here.

Planet Terror (2007)

It’s go go, not cry cry.

Etter den elendige Death Proof hadde jeg fremdeles store forventninger til Robert Rodriguez sin Planet Terror. Gir du meg valget mellom Quentin Tarantino og Robert Rodriguez, så er valget enkelt. Jeg velger Robert Rodriguez. Denne karen kan det med å lage underholdende action/splatterfilmer. Her setter han virkelig Quentin Tarantino på plass, med tanke på den forferdelige Death Proof. Etter å ha sett Planet Terror blir Death Proof enda dårligere, og da skjønner man at Quentin Tarantino forguder seg litt for mye. Han tror selv at alt han lager er verdt sin vekt i gull. Han er på en måte Vestens svar på Donnie Yen.

Planet Terror er en skikkelig god gammeldags underholdningsfilm. Altså en skikkelig popcornfilm med fine damer, store våpen, store eksplosjoner, herlig dialog og mye blod og gørr. Tar du slutten fra From Dusk Till Dawn, men legger handlingen til et større område har du Planet Terror. Her er det ikke mye dødtid, og kombinert med et fengende soundtrack imponerer denne filmen. Robert Rodriguez har også fått med seg en haug med gode skuespillere, kontra det Tarantino fikk med seg i Death Proof. Og alle leverer så det holder her. Rose McGowan som spiller Cherry Darling, stråler i Planet Terror. Freddy Rodriguez er kul med våpen. Selvsagt må den jævla Quentin Tarantino ha en liten rolle i Planet Terror også. Han har ikke noe på skjermen å gjøre, og det beviser han nok en gang. Det er pinlig å se Quentin Tarantino prøver å være en tøff soldat, for mannen kan ikke spille! Enten er det Quentin Tarantino presenterer , eller så må han stikke trynet sitt opp i kameraet når han selv regisserer en film eller hvis kompisen Robert Rodriguez er regissør. Noen må stoppe denne mannen, for han latterliggjør seg selv.

Det er synd at Quentin Tarantino ødela Grindhouse prosjektet med Death Proof, men det viser at mannen ikke taklet den sjangeren i det hele tatt. Her handler det om hjernedød underholdningsfilmer. Når Quentin Tarantino tror da at publikum er interessert i en dialogdrevet film, så burde noen ha sagt ifra, spesielt kameraten Robert Rodriguez. Det gjorde han ikke, og mens han gjorde jobben med bravur, så bæsjet Quentin Tarantino på leggen. Det er synd at Grindhouse ikke gjorde det bra på kino. Filmstudioene blir redde når filmer får høyere aldersgrense enn PG-13.

Man kan allerede se hva som er i ferd med å skje i Hollywood der filmstudioene er redde for å få aldersgrensen R. Når filmer med aldersgrensen R kanskje ikke gjør det så bra, blir vi servert PG-13 filmer som f.eks. Live Free or Die Hard. Live Free or Die Hard er det største skrekkeksempelet ved siden av AVP: Alien vs. Predator.

Pokker ta Quentin Tarantino og Death Proof!

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.