Visit my YouTube channel here.

I Know Who Killed Me (2007)

i-know-who-killed-me.jpg

I think I’m Aubrey’s twin sister.

Etter å ha sett I Know Who Killed Me, føler jeg meg uvel og jeg er ganske sikker på at blodtrykket mitt har steget såpass høyt at det er fare for helsa. For dette er utvilsomt årets verste film jeg har sett, og det skal utrolig mye til for å overgå dette makkverket av en såkalt film.

I Know Who Killed Me har en elendig historie, og hvordan skal man selge dette makkverket? Jo, vi får Lindsay Lohan til å strippe. Da vil vi sikkert gå i pluss tenkte skaperne bak denne drittfilmen. Hvem bryr seg om Lindsay Lohan? Hun er en av de verste skuespillerne i Hollywood som har et litt større navn, og Orlando Bloom blir jo reneste Johnny Depp når vi sammenligner de to. Hadde jeg vært rådgiveren til Lindsay Lohan hadde jeg anbefalt henne å trent kroppen sin litt før hun bega seg på strippingen. Jeg foretrekker at hun beholder klærne på og holder seg unna strippescenen. Hun så ut som et vrak, så nå er det sagt.

Historien er elendig, Lindsay Lohan er som vanlig elendig og filmen er ikke spennende. Jeg måtte sette filmen på pause seks ganger tror jeg. Det som skjer er så uinteressant at jeg nesten ikke kan huske en film som har gjort meg så mye vondt. Scene etter scene er lange og uten energi. Har jeg nevnt hvor dårlig Lindsay Lohan er som skuespiller? Hun får holde seg til barnefilmer. Uansett kunne ingen ha reddet denne drittfilmen.

Det sies at for å sette skikkelig pris på gode filmer må man til tider se drittfilmer. I Know Who Killed Me er flere hakk under dritt, så da er jeg ikke sikker på hvor vi havner hen.

1

One thought on “I Know Who Killed Me (2007)”

  1. sv. Dette vet jeg jo. Filmen er søppel!!(House of the dead)
    Får se om jeg skal se den for å pine meg selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.