Visit my YouTube channel here.

Playing for Keeps (2012)

playing for keeps

Kåte fotballmammaer.

Det er merkelig å se hva Gerard Butler gjør med karrieren sin. Her har man en kar som er macho og en god skuespiller. Mulig han må skifte agent, for å medvirke i filmer som Playing for Keeps hjelper ikke akkurat karrieren hans videre som skuespiller. Han ser også veldig gammel og sliten ut her, mulig han sliter med noe.

Playing for Keeps er en meningsløs møkkafilm med en generisk og klissete historie om en tidligere fotballspiller som forsøker å få kontakt med sin sønn som er ni år gammel. Han blir fotballtrener for laget til sønnen, og med på kjøpet får han med kåte fotballmammaer. Og selvsagt blusser en slukket flamme opp igjen når han forstår meningen med livet og forsøker å få tilbake sin deilige ekskone igjen. Herregud!

Drittungen som spiller sønnen til Gerard Butler er forferdelig. Drittungen har ikke sjel, han har det samme ansiktsuttrykket absolutt hele tiden og jeg ville forsøkt med litt avfetting for å fjerne fregnene hans.

Filmmusikken er like kvalmende som historien vi får servert. Dette er en forutsigbar bæsjklatt av en film som ikke har en egen identitet, den stjeler alt av klisjeer fra andre råtne familiefilmer. Hvem i alle dager kan like en film som dette? Den er ikke morsomt eller sjarmerende. Det har kun et mål, det er å lure folk for penger.

Playing for Keeps skader hjernen din. Jeg kommer ikke til å bli den samme igjen etter å ha sett denne fordummende filmen. Lær av mine feil, ikke se dette makkverket av en film med en av tidenes mest idiotiske slutter. Faen, for en jævla dum film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.