Visit my YouTube channel here.

For a Good Time, Call… (2012)

For a good time call

To yngre kvinner som hater hverandre må bli romkamerater for å betjene husleien. Når jobbplanene til den ene går i vasken, så oppdager hun at den andre jobber i telefonsexbransjen, og da blir hun med siden hun er hjernen og kan organisere dette slik at pengene strømmer inn.

For a Good Time, Call… er ikke en film for menn. Dette er en film for kvinner. Selv fikk jeg problemer med å feste blikket på skjermen, for jeg fant ikke filmen eller historien interessant. For en mann med skjegg ble det så sjarmløst og fjollete, men jeg er ganske sikker på at dette er en film yngre kvinner vil like som ikke bryr seg så mye om det de ser på så lenge de kan se filmen sammen med gode venner.

Jeg hatet skuespilleren som spilte Katie. Ari Graynor har en ufyselig stemme, og hun har også et ansikt jeg vil plante mine knyttnever i. Skikkelig drittkjerring det stinker ludder av, så hun passer jo til rollen hun spiller. Hvorfor spiller Justin Long nesten bare homofil i filmene han medvirker i? Her spiller han igjen en homofil mann som egentlig har en veldig ubetydelig rolle. Hva skjedde med karrieren hans?

Tittelen sier det meste om denne filmen med sin enkle og pubertale humor. Dette er en lett og lystig film uten harde sexscener, det er selvsagt språkbruken som er det hardeste man får se og høre. Men igjen, dette er en jentefilm der alt ordner seg for slemme jenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.