Visit my YouTube channel here.

Port of Call (2015)

port of call

En mann blir arrestert for å ha drept en jente som kun var 16 år gammel. Han har partert henne opp og spredd henne rundt omkring i Hong Kong. Hvorfor drepte han henne?

I Port of Call følger vi en jente på 16 år som er ute etter materielle ting, men det må hun skaffe selv for moren er ikke villig til å hjelpe henne. Hun ønsker å bli modell, det ender opp med at hun blir prostituert og hennes liv blir bare tommere og tommere. Og til slutt blir hennns kropp helt tom, for nå er hun død.

Jeg kan ikke si at Port of Call klarte å engasjere meg noe særlig. Jeg klarte rett og slett å ikke bry meg om den unge kvinnen som blir drept og brutalt partert opp. Det jeg vil huske fra denne filmen er måten hun blir partert opp på, det er ikke vakkert.

Utover det klarte jeg ikke å bry meg om en jente på 16 år som er ute etter å kjøpe materielle ting, og hun er villig til å selge kroppen sin for å få ting hun ønsker seg. På veien vil hun bli såret av kjærligheten, for hun faller for en mann som har en annen kjæreste. Drama!

Den mest interessante karakteren er mannen som drepte 16-åringen. Han er en merkelig skrue som er småkriminell, men han virker ikke så farlig. Hvorfor han drepte 16-åringen og parterte henne opp får man svar på underveis.

Politimannen som etterforsker saken blir spilt av Aaron Kwok. Han gjør en grei jobb, men hans karakter er ikke interessant. Han forsøker å holde kontakten med sin yngre datter, utover det så er det ikke noe mye å hente her når gjelder denne karakteren.

Jeg hadde litt større forventninger til Port of Call når jeg skulle se den. Den klarte ikke å oppfylle forventningene mine, jeg synes filmen er litt rotete redigert og den klarte ikke helt å engasjere meg 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.