Visit my YouTube channel here.

The Shameless (2015)

the-shameless

En politimann er ute etter en mann som står bak et drap, og for å finne ham forsøker politimannen å komme nærmere innpå hans kjæreste som er kvinne med stor gjeld.

The Shameless er en type film som tok meg tilbake til midten av 00-tallet når sørkoreanerne lagde krimfilmer med usympatiske karakterer. Det er aldri tiltrekkende for undertegnede.

Historien klarte aldri å engasjere meg. Politimannen blir nærmere kjent med kjæresten til den drapsmistenkte, og han begynner å få følelser for henne. Dette skaper selvfølgelig konflikter med tanke på hva hans jobb går ut på.

Når karakterene er usympatiske, triste og grå, da klarer aldri en film som dette å underholdende. Jeg ble sittende å spørre meg selv hvorfor jeg i det hele tatt ville se filmen, for jeg hadde en følelse at dette ville være en livløs film som jeg har sett for mange av. Dessverre så stemte det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: