Visit my YouTube channel here.

The Mole Song: Undercover Agent Reiji (2013)

The Mole Song Undercover Agent Reiji

En dum politimann får et oppdrag der han skal forsøke å infiltrere en mektig yakuza-klan. Målet er å arrestere lederen for denne klanen, men vil denne idioten leve så lenge?

The Mole Song: Undercover Agent Reiji er regissert av Takashi Miike. Dette er en actionkomedie med tøffe og eksentriske karakterer, akkurat slik man forventer av en Takashi Miike-film.

Men så har vi spilletiden på filmen som er på rundt 130 minutter. Det er 40 minutter for lenge, filmen har sine morsomme øyeblikk, men rytmen stemmer ikke og det blir for mye dialog og for lite fokus på å lage en stram film.

Karakterene er artige, spesielt kattemannen som ser helt for jævlig ut. Jeg likte også protagonisten, han ser jævla tøff ut med sin ville frisyre og klesstil. Karakterene kan man egentlig ikke klage på, selv om karakteren som Takayuki Yamad spiller er kjedelig.

Underveis savnet jeg mer komedie. The Mole Song: Undercover Agent Reiji er en film som forsøker å bygge opp spesielt to karakterer og forholdet de får til hverandre, da tenker jeg spesielt på protagonisten og hans gode venn i yakuza-klanen. Da satt jeg med følelsen av at Takashi Miike ikke visste helt hva slags film han ønsket å lage.

The Mole Song: Undercover Agent Reiji har sine øyeblikk, og karakterene er for det meste ganske gode. Men spilletiden er for lang, og det blir for mye dialog med høylytte, sinte menn. Jeg ville ha mer komedie og sprø scener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.