Visit my YouTube channel here.

My Girlfriend Is an Agent (2009)

my girlfirend is an agent

Kjærlighet er ikke lett når begge to er hemmelige agenter.

My Girlfriend Is an Agent henter inspirasjon fra Mr. & Mrs. Smith. Budsjettet og actionscener er ikke sammenlignbart. Actionscenene er enkle og filmen spiller mest på humor og etterforskning.

Jeg synes jeg never det samme hvert år, men det får så være. Med tanke på at My Girlfriend Is an Agent er en av de mest populære filmene i Sør-Korea dette året, sier det hvor mye filmindustrien sliter med å lage gode popcornfilmer. De beste filmene fra Sør-Korea er enkle filmer som handler om livet, f.eks. Breathless og Castaway on the Moon. Å se en actionkomedie som er laget i Sør-Korea, vil si å se en film med kjedelige actionscener og mye forsøk på komedie. Sånn er dagens situasjon i Sør-Korea.

My Girlfriend Is an Agent er en helt standard film der man finner skuespillere som ikke har noe form for kjemi, et rotete manus og en typisk scene der mannen blir skutt, men selvsagt har han en skuddsikkert vest på seg. Jeg er så lei av skuddsikrevester og lette filmer som bruker det samme trikset hver eneste gang.

Først halvdelen byr på noen artige situasjoner, ellers er My Girlfriend Is an Agent en middelmådig film som igjen viser at sørkoreanerne verken har kompetanse eller budsjett til å lage denne type filmer.

5

2 thoughts on “My Girlfriend Is an Agent (2009)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.