Visit my YouTube channel here.

Push (2009)

push

Listen to me Nick. Someday a girl is going to give you a flower. You have to help her Nick. Help her, help us all.

Push minner meg veldig mye om Jumper og X-Men. I Push har vi en større gruppe mutanter. De kan gjøre ting ikke vanlige mennesker kan. Man kan dele dem opp i grupper, mange har helt like ferdigheter, noen er sterkere enn andre. Push starter relativt bra den første halvtimen, men etter det skjer det nesten ingenting av interesse og det hele blir bare kjedelig og langdratt uten noe som helst fremdrift. Manuset er helt klart for svakt, for man kunne ha gjort ganske mye med denne historien. Potensialet var der, utførelsen stod ikke helt i stil. Atmosfæren som blir skapt er veldig lik den man finner i Jumper, føles mer moderne og urbant enn X-Men-filmene.

Push har også en fin rolleliste som består av Dakota Fanning, Chris Evans, Djimon Hounsou og Cliff Curtis. Fire gode skuespiller som jeg rangerer ganske høyt, men selv ikke de kan redde en film med et svakt manus. De gjør sitt beste, mer kan de ikke gjøre. Chris Evans er en skuespiller jeg ikke tok alvorlig etter Fantastic Four, men jeg har i senere tid sett at han bare blir bedre og bedre som skuespiller. Han har fremdeles ikke truffet helt blink med sine rollevalg. Den dagen han gjør det, da tror jeg han vil bli stor. Han har det som trengs for å bli en stor stjerne hvis han gjør de riktige valgene. Han passer ypperlig inn i actionfilmer.

En skuffende film som kunne ha vært en lettere utgave av X-Men, men det skjer for lite av interesse.

4

8 thoughts on “Push (2009)”

  1. Hehe, bedre enn Jumper er jeg enig i, men er ikke i nærheten av X-Men trilogien. Selv The Last Stand er en del bedre enn Push. X-Men Origins: Wolverine synes jeg klart er den dårligste av X-Men.

 1. oh common mainnj 😛 *flire*
  Wolverine er definitivt bedre enn trilogien 😀
  Jeg håper og ber om at det kommer en x-men origins Storm eller Mystique ^.^

 2. Heheh, min favoritt er nok den orginale Batman med Michael Keaton når det gjelder superhelt filmer. Jeg så faktisk X2 og resten av serien i dagene etter Wolverine så ganske nylig mao. Synes fremdeles Wolverine er den kuleste karakteren av X-men og den kuleste filmen.
  Artigt at vi to er så uenige på hvisse filmer, har da i det minste noe å krangle om 😛

  1. Joda, det er bare at jeg selvsagt har rett! 🙂 X2 minnner meg mye om The Dark Knight. En god historie og en ganske mørk film. Wolverine er en lett popcornfilm uten dybde, så det så!

 3. Liker popcornfilmer jeg… trenger ikke så mye dybde de.. så lenge det er masse action og underholdning. Vil jeg ha dybde så ser jeg en drama film *ler* Ergo om jeg gir 6 stjerner til en action film så har den nødvendigvis ikke dybde men jeg fant den veldig underholdende og jeg kan se den flere ganger i uka om det ikke var for at jeg fremdeles har 400 usette filmer liggende 😛 En dramafilm derimot bør ha innvirkning på meg om den skal kunne få samme karakter… urettferdig, nei jeg synes ikke det *ler*

  1. Så at den setningen ble litt feil. Jeg elsker også popcornfilmer, det jeg mener er at jeg setter den opp mot The Dark Knight, Batman Begins og X2, som også er popcornfilmer, men som samtidig er sterk i alle ledd. Da blir Wolverine for lett, for de tre filmene har satt en standard som jeg måler andre superheltfilmer opp mot. Wolverine var en grei film over gjennomsnittet, ikke mer i min bok. Effektene, tempoet og oppbygging er svakt i den filmen.

   Jeg setter heller ikke popcornfilmer opp mot dramafilmer. Forskjellige sjangere. The Rock gir jeg 10/10, Bad Boys II 9/10. Bad Boys II er det man kaller veldig lett popcornfilm, og jeg elsker den filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: