Visit my YouTube channel here.

See No Evil 2 (2014)

see no evil 2

Men mannen med det idiotiske navnet var ikke død!

Den første filmen var en skikkelig drittfilm, oppfølgeren er enda dårligere. Se for deg Halloween II der Jason Voorhees havner på likhus, ikke Michael Myers. Her befinner det seg yngre personer som feirer bursdagen til den ene som jobber på likhuset. Så går altså Jason Voorhees, unnskyld Jacob Goodnight, rundt og dreper alle han kommer over. Men ikke nok med det så er han virkelig overalt uten at man skjønner hvordan han kan være på så mange plasser uten å gi lyd fra seg. Mannen er ikke akkurat liten!

See No Evil 2 er en jævla dum film. Grøssere pleier ikke å være de skarpeste knivene i skuffen, men et sted går grensen for See No Evil 2 tråkker langt over streken med tanke på enkelte scener og spesielt den siste scenen som ikke henger på greip. Snakk om å være en lydløs og en liten ninja!

Det som er ekstra trist er når filmen forsøker å gi karakterene litt dybde, jeg tenker spesielt på forholdet mellom bror og søster. Dialogen er noe av det verste jeg har hørt på lenge, det er utrolig å se og høre på når de utveksler den råtne dialogen som er skrevet.

Skuespillerne irriterte meg ikke så mye, med unntak av Katharine Isabelle, som leverer en elendig rolletolkning. Hun er en grei skuespiller i andre filmer, men i See No Evil 2 holder hun ikke tilbake, hun får frie tøyler og dessverre blir ikke resultatet særlig bra. Danielle Harris er en gammel veteran, hun vet hva hun skal gjøre i disse slasherfilmene. Hun har blitt en liten B-legende i denne sjangeren, hun er kvinnenes utgave av Bruce Campbell, hun er trygg og sikker på det hun gjør.

Dette er en lavbudsjettfilm med utrolige tamme drap. Filmen er ikke særlig grafisk, noen av drapene ser man ikke i det hele tatt for budsjettet er så jævla lavt. Eneste grunnen til at man lager en oppfølger er selvsagt å tjene penger, så vær så snill, ikke gi dine penger til dette makkverket av en film som kun er ute etter å loppe deg. Den er ikke ute etter å underholde deg eller gi deg noen fine drap, den er kun ute etter å rævpule deg og så ta betalt for det såret rumpehullet du sitter igjen med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.