Visit my YouTube channel here.

Regression (2015)

Politiet mistenker at en satanisk kult eksisterer i byen, og en politietterforsker forsøker å finne ut om dette stemmer.

Regression er regissert av en av de beste spanske regissørene, Alejandro Amenábar (Tesis, Open Your Eyes, The Others, The Sea Inside). I hovedrollene finner vi Ethan Hawke, Emily Watson og David Thewlis.

Av filmene jeg har sett fra 2015, er Regression helt klart en av de dårligste filmene jeg har sett fra dette året. For det første er ikke sataniske kulter skremmende, og de blir heller ikke skremmende i en film som Regression når de er sminket kritthvite. Seriøst, skyt meg!

Regression har null spenning, den klarer ikke å engasjere og skuespillerne er heller ikke mye å skryte av. Vi følger en politietterforsker og en yngre kvinne som har blitt tilsynelatende voldtatt, og politietterforskeren finner ut at hun har blitt terrorisert av en satanisk kult og han gjør alt for å hjelpe henne. Men underveis begynner han selv å få psykiske problemer, for det som blir fortalt begynner å manifestere seg i hans psyke. Skummelt altså!

Karakterene i Regression er syltynne. Her får man ikke noe som helst bakgrunnsinformasjon, her er det jobben som gjelder, privatlivet eksisterer ikke. Hele filmen er uengasjerende i alle ledd, det er en film som gjør deg flau, den kan faktisk drepe noen av hjernecellene dine.

Regression er et makkverk av en film som tar seg selv for seriøst, og det den har å tilby gikk ut av moten på 90-tallet. Hvem i alle dager bryr seg om sataniske kulter, og hvem i alle dager finner disse taperne skumle? Det de trenger er kjærlighet og en varm pupp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: