Visit my YouTube channel here.

The Beast (2011)

the beast

Storebror må finne sin søster i løpet av kort tid, for hun skal ufrivillig medvirke i en pornofilm. Slik går det når man skal hjelpe en venninne som ikke visste hva hun skrev under på.

The Beast er en enkel film uten karakterdybde. Protagonisten forsøker å spore opp sin søster, og for hver plass han besøker må han banke opp slemme, kåte menn. Slik fortsetter det helt til slutt.

Problemet er at jeg ikke brydde meg om den uskyldige søsteren og hennes hardtslående bror. Hadde nå bare filmen hatt en bedre og engasjerende historie slik at man kunne bry seg litt om karakterene. Det er ikke snev av karakterdybde i filmen, det handler kun om en ting, nemlig slåssing.

Kampscenene fungerer, men det er ikke vakkert å se på med et ustødig kamera og rask klipping som selvsagt ødelegger flyten i scenene. Filmmusikken er grusom, dette er en trend som bare fortsetter i sørkoreanske filmer med lavere budsjett.

The Beast er en flat film som ikke vil imponere noen. Her får man se mye slåssing og kjedelige karakterer uten karisma. Se heller de gamle filmene med Jean-Claude Van Damme og Steven Seagal i hovedrollene, det vil si fra 80-tallet og starten av 90-tallet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.