Visit my YouTube channel here.

A Story of Yonosuke (2013)

a story of yonosuke

Vi følger Yonosuke Yokomichi og hans liv der han skaper minner for seg selv og de han møter. Han er en enkel kar uten så mange problemer i livet, de er ofte de enkleste å ha rundt seg.

A Story of Yonosuke er en meget lang film, spilletiden er på hele 160 minutter. Underveis merket jeg den lange spilletiden, men filmen er så sjarmerende, og når det gjenstår rundt 50 minutter kommer filmen med en stor overraskelse som gjør det hele mer interessant og sårt.

Det jeg likte mest med filmen er samspillet mellom protagonisten og hans kjæreste, spilt ypperlig av Yuriko Yoshitaka. Hun vil få alle hjerter av is til å smelte, hun er så fortryllende søt. Det er som å se to usikre unger når protagonisten forsøker å skape et fast forhold med sin utvalgte, det er så fascinerende å se på.

Men etter 160 minutter var det noen få tråder som burde vært samlet opp bedre, enten så sovnet hjernen min litt eller så forklarer ikke filmen hva som skjedde med forholdet til Yonosuke og Shoko. Jeg orker nok ikke å se filmen igjen, men jeg mener den ikke forklarer hva som skjedde mellom de to.

A Story of Yonosuke er først og fremst en sjarmerende film, men den har en sår overraskelse på lur. Japanerne altså!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.