Visit my YouTube channel here.

Back to the Future (1985)

back to the future

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour… you’re gonna see some serious shit.

Back to the Future var en av mine store barndoms filmer. Filmen har sine svakheter når jeg så den igjen, men Back to the Future er fremdeles en meget god film. Michael J. Fox som Marty McFly og Christopher Lloyd som Dr. Emmett Brown, er strålende i sine rolletolkninger, og de har god kjemi.

Back to the Future byr ikke på de store latterkulene, men filmen byr på en interessant historie og gode rollefigurer. Spenning og fart er riktig stikkord, og der var Michael J. Fox i sin tid en mester. Crispin Glover som spiller George McFly må også nevnes. Han ser ut som en freak her, og den hårklippen er skremmende. God skuespiller, men føler egentlig at mannen er litt feilplassert i denne filmen. Dette er en mann jeg føler folk ikke ville ha tullet med.

Back to the Future byr også på en glimrende slutt, en såkalt cliffhanger slutt. Dette var et genialt trekk når jeg var yngre, for jeg kunne nesten ikke vente på en oppfølger. En oppfølger var faktisk aldri planlagt. Når filmen gjorde det så bra, hadde ikke filmstudioet noe valg. Da ble Back to the Future Part II & III spilt inn samtidig.

Back to the Future er en klassiker fra 80-tallet som har mye sjarm, og den holder seg like bra.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.