Visit my YouTube channel here.

Big Daddy (1999)

Having a kid is great… as long as his eyes are closed and he’s not moving or speaking.

Big Daddy er en sikkert en vinner for de som ikke har ferdigutviklet hjerne. Dette er noe av det mest kvalmende jeg har sett, det er faen meg ikke rart at jeg har gitt opp menneskeheten for lenge siden!

Manuset kan du tørke deg i ræva med. Planen er at de hjernedøde seerne skal falle for drittungen. Det er ikke alle som blir lurt, det skal mer til enn en liten drittunge for å sjarmere meg. Jeg blir kvalm av de som kan akseptere en drittfilm som dette, det verste er jo de som ler av den bedritne humoren.

Jeg tror jeg har funnet en film som kan hamle opp med I Know Who Killed Me. Big Daddy er en film som viser hva som er galt med dages publikummere, som betalte penger for å se dette makkverket. Liker du strykere og en sjarmløs drittunge og tilbakestående voksne som ikke hører hjemme i en virkelig verden, kan denne filmen være for deg. Men jeg er ikke sikker på om du lever eller har en ferdigutviklet hjerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.