Visit my YouTube channel here.

Bone Tomahawk (2015)

Det så vondt ut!

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Vi befinner oss i det det ville vesten der det ikke kun finnes cowboyer og vanlige indianere. En gruppe med tøffe menn rir ut for å redde en kvinne i nød etter at noen kannibaler har tatt henne og noen andre til fange.

Bone Tomahawk er regissert av nykomlingen S. Craig Zahler, og i hovedrollene finner vi Kurt Russell, Patrick Wilson, Richard Jenkins og Matthew Fox.

Bone Tomahawk er en film som brenner veldig sakte, det skjer ikke så mye her, men er man tålmodig så får man i det minste belønning for å ha ventet så lenge på at det skal skje noe. Det er noen fine voldsscener her, og et jævla fint drap. Når først voldsbruken starter så ser det vondt ut, slik skal det være!

Det Bone Tomahawk bruker mest tid på er å bygge opp karakterene man følger. De prater og prater, mye av det de prater om er ikke interessant, men det hjelper til med å gi karakterene personlighet. Det er litt viktig, så man i det minste kan bry seg om noen av dem. Men er det noen som virkelig bryr seg om en karakter som blir spilt av Matthew Fox?

Bone Tomahawk burde vært kortet ned med rundt 20 minutter. Filmen er for lang, men den har atmosfæren og litt mystikk helt til kannibal-indianerne dukker opp. Filmen kan minne meg om den undervurderte The 13th Warrior. Hvis du har sett den filmen, så vet du hva du får, bare at Bone Tomahawk bruker god tid før det i det hele tatt skjer noe. Men volden ga meg tenning, for voldsbruken man ser her er bare brutalt!

Bilde: 9/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart og passe skarpt. Fargene er litt matte, sortnivået er bra.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet er livlig når det blir avfyrt skudd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.