Visit my YouTube channel here.

Bravo My Life (2007)

bravo my life

Pensjonisttilværelsen nærmer seg med stormskritt for en eldre mann som har vært en trofast sliter. I sine yngre dager spilte han trommer, og det viser seg at det er noen tidligere musikere blant de ansatte, og sammen starter de et lite band som skal spille på avslutningsfesten.

Landet er Sør-Korea, og sjanger er komedie med litt alvor. Bravo My Life kan kalles en liten gledesspreder av en film, for selv om man nærmer seg pensjonsalderen er ikke livet over. Tidligere drømmer kan også oppfylles når man blir eldre, og slik er denne filmen fin.

Det er en liten bi-historie her også der en av lederne forsøker å legge skylden for en lekkasje på mannen som skal pensjoneres, og det er alltid like provoserende. Sammen har han med seg en ung rævslikker som man har lyst til å trykke inn trynet på. Verre mennesker finnes ikke, så filmen klarer også å engasjere.

Bravo My Life burde vært kortet ned med 30 minutter, for det blir litt dødtid her og der. Det er typisk i Sør-Korea å ha filmer som er to timer eller lengre, og det er totalt unødvendig i mange av filmene som blir sluppet ut.

Dette er en film for eldre mennesker, for den er forholdsvis avslappet og oser ikke akkurat energi. Men dette er en helt grei film med et fint budskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: