Visit my YouTube channel here.

The Broken Circle Breakdown (2012)

En unge er alvorlig kreftsyk, og foreldrene forsøker å holde motet oppe.

Det er litt vanskelig å ikke røpe det som skjer i The Broken Circle Breakdown, så har du ikke sett filmen vil jeg røpe en spesiell hendelse som er meget viktig med tanke på karakterenes reise.

The Broken Circle Breakdown er en mørk film som jeg aldri kommer til å se igjen. I starten følger vi foreldreparet som har en kreftsyk ung datter. Sammen er de sterke, men så dør datteren og da starter marerittet for foreldrene.

Filmen veksler stadig mellom fortid, fremtid og nåtid. I motsetning til lignende filmer laget i Hollywood føles The Broken Circle Breakdown ut som en realistisk film med ekte mennesker som sliter. Når datteren dør, begynner forholdet mellom paret å rakne i sømmene litt etter litt, de går gjennom den vanlige sorgprosessen og vonde ting blir sagt.

Man føler med dette foreldreparet som ikke er dårlige mennesker. Det handler om livet, utfordringene som står i kø og tro. Mannen tror ikke på mirakler eller religion, mens kvinnen er mer åpen for signaler og tolkninger.

Det blir også mye musikk i The Broken Circle Breakdown, såkalt bluegrass-musikk. Noen av låtene er virkelig treffende og fengende, men det er et par låter som er litt tamme og kjedelige.

The Broken Circle Breakdown er både en vond og interessant film som føles realistiske ut. Man sitter ikke igjen med et stort smil når filmen er ferdig, det er en ganske tøff reise som går fra idyll til et personlig helvete. Liker du denne type filmer så må du bare se denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.