Visit my YouTube channel here.

Catch Me If You Can (2002)

Sometimes it’s easier livin’ the lie.

Catch Me If You Can er etter min mening en av Steven Spielbergs dårligste filmer. Filmen engasjer ikke i det hele tatt når vi har blåst ung mann som svindler seg gjennom livet. Jeg bryr meg ikke hvordan det vil ende for vår unge svindler.

Filmen er basert på sanne hendelser, noe som burde tilsi at filmen burde engasjere litt. Men filmen byr for det meste på irritasjoner. Selv etter rundt 140 minutter spurte jeg meg selv, hvem var Frank Abagnale Jr.? Når en film fokuserer på livet til unge Frank Abagnale Jr., vil jeg ha det inn med teskje hva som driver ham, hvorfor gjør en ung gutt med hodet på riktig plass dette tullet?

Nå er det ikke bare rollefiguren som ikke fungerer. Det virker som om Steven Spielberg halvsov når han regisserte filmen. Alt er veldig tamt, filmen mangler gnist og innlevelse. Leonardo DiCaprio leverer en av sine dårligste rolletolkninger, og som Steven Spielberg sover Tom Hanks seg gjennom filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.