Visit my YouTube channel here.

Primer (2004)

Aaron, I can imagine no way in which this thing could be considered anywhere remotely close to safe. All I know is I spent six hours in there and I’m still alive… You still want to do it?

Filmer om tidsreiser kan være litt forvirrende, noe som ikke skader hjernecellene. Primer gjorde meg forvirret da mesteparten av filmen kun består av dialog og atter dialog. Dette er en lavbudsjettfilm der vi følger to venner som finner opp en tidsmaskin. Hva som skjer videre er for meg uklart, jeg har nok ikke den konsentrasjonen som trengs i denne type dialogdrevet film. Hadde det skjedd ting man så med sine egne øyne, hadde jeg nok vært mer med på notene, men her er det dialogen som leder an.

Historien virker ganske enkel, derfor føltes det ut som om det var dialogen som skulle forvirre seeren, ikke hendelser man ser. Jeg synes ikke det fungerte optimalt, det er en god atmosfære i filmen, men når man aldri ser noen viktige hendelser, ble jeg til slutt litt uinspirert og hjernen min tok seg en liten spasertur. Ikke lurt når en ser en dialogtung film om tidsreise.

Potensialet er alltid der når tidsreisefilmer lages, men det er lurt å ha litt hendelser man selv kan se med egne øyne, og som ikke kun blir fortalt. Mister litt av poenget etter min mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.