Visit my YouTube channel here.

Cinderella (2015)

cinderella

Noe nytt å fortelle?

Vi følger Cinderella som ikke får det lett når hennes slemme stemor og søstre gjør livet surt for henne når hennes far dør. Hun blir plutselig en tjenestepike for stemoren og hennes døtre, men så møter hun en mann hun får god kontakt med. Det viser seg at denne mannen er en prins. Slottet inviterer alle tjenestepiker til et ball. Men da må Cinderella først komme seg til slottet, for hennes slemme stemor nekter henne selvfølgelig det. Da møter hun en kvinne som kan hjelpe henne, og da starter oppturen for Cinderella.

Cinderella er regissert av Kenneth Branagh, mannen bak filmer som Thor (2011) og Jack Ryan: Shadow Recruit (2014). I hovedrollene finner vi skuespillere som Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden og Helena Bonham Carter.

Dessverre viste det seg at Cinderella er et jævla makkverk. Her ser man grunnen til hvorfor man i mange tilfeller ikke burde lage filmer med mennesker foran kameraet som er basert på kjente tegnefilmer.

Karakterene er kun stereotypiske karakterer, de har ikke personlighet, de har bare en rolle de skal spille slik at handlingen kan gå videre. Dialogen er fra helvete, den er bare grusom, jeg endte opp med å skrike høyt mot skjermen for jeg ble så jævla oppgitt over det jeg så og hørte.

Det er ikke bra for yngre barn å se drittfilmer som Cinderella. De blir rett og slett hjernevasket, kjærligheten velter ut av skjermen og det kan ende opp med at du får en hippieunge.

Så har vi skuespillerne. Skuespillerinnen som spiller Cinderella, Lily James, er rett og slett ikke pen nok. Hun ser bare helt alminnelige ut. Hun og prinsen, spilt av Richard Madden, er også altfor gamle til å spille disse rollene. Det ser bare helt tilbakestående ut, jeg feller nesten en tåre når jeg tenker over det. Voksne mennesker som oppfører seg som barn, det er faen ikke kult!

Estetisk sett er Cinderella en stygg film. Kostymene ser helt jævlige ut, og dataeffektene er middelmådige. Hva er det som skjer med Hollywood da?

Cinderella er søppel av verste sort. Har du unger, vis heller tegnefilmen og lat som om denne filmen ikke eksisterer. Sjarmen er borte, hjernevaskingen starter fra 1. sekund og du begynner å klype deg i armen for å se om du er i helvete eller om det er en drøm. For noe jævla tull!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: