Visit my YouTube channel here.

Coin Locker Girl (2015)

coin locker girl

En jente vokser opp sammen med andre yngre barn der de blir lært opp av noen lånehaier til å bli pengeinnkrevere. Lederen for denne gruppen er en eldre kvinne som de kaller for mor, og nå har årene gått og barna har blitt voksne. Den ene kvinnen faller for en mann som er på samme alder som henne, men det vil ikke mor ha noe av når de finner ut at kvinnen har et forhold med en person hun skulle presse for penger som hennes far skylder.

Coin Locker Girl er en klassisk, mørk sørkoreansk film med døde karakterer uten utstråling. Universet og karakterene er bekmørke, her er det ikke mange smil, kun lidelse og elendighet.

Når filmen er så grå og alvorlig så forsvinner også underholdningsverdien. Karakterene er kjedelige, det er ingen interessante karakterer i filmen og det er heller ikke morsomt å se kvinner oppføre seg som menn. Jeg tenker spesielt på de to soppskallene av noen såkalte kvinner i filmen, de ter seg som menn, det er latterlig å se på. Så tøffe altså!

Coin Locker Girl er en langtekkelig og kjedelig krimfilm uten interessante karakterer, gode rolletolkninger og den klarer aldri å engasjere. Jeg vet heller ikke hva den forsøker å si, historien er dårlig og som sagt, karakterene er virkelig elendig skrevet. For en gjeng med tørrpinner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.