Visit my YouTube channel here.

Love Forecast (2015)

love forecast

En populær værdame og en mann som har vært bestevenner i 18 år, har ikke hell når det gjelder kjærlighet og partnere. Kanskje tiden er inne for at det skal bli de to?

Love Forecast er en søppelfilm, den har hule og overfladiske karakterer. Filmen forsøker å være sjarmerende med sine karakterer uten å lykkes, karakterene føles ikke ut som ekte mennesker.

Med alle disse problemene er det umulig å bry seg om karakterene og deres reise. De har helsa i behold, de har begge to gode jobber og de har tak over hodet. Men det eneste de gjør er å klage, slik holder de på i 2 timer. Disse to karakterene er ufordragelige! Kan dere ikke bare dø, ingen vil savne møkkamennesker som dere!

Love Forecast er nok en romantisk film fra Sør-Korea som stinker bedervet fisk. Jeg skjønner ikke helt hvem som skal være målgruppen her. Karakterene er for gamle til at de yngste seerne vil finne filmen og karakterene sjarmerende, mens karakterene oppfører seg som yngre tenåringer som eldre seere ikke vil like i det hele tatt. Det er fakta, det er fasiten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.