Visit my YouTube channel here.

Lost and Love (2015)

lost and love

Vi følger en mann som hadde en sønn som ble kidnappet 15 år tilbake, men han gir aldri opp håpet om å finne sønnen igjen. Han kjører rundt på sin motorsykkel, og han får noen hint på veien av noen personer som tror at de har sett sønnen. Mannen møter en yngre mann som også ble fjernet fra sine biologiske foreldre når han var mindre. Han vet det, men han har aldri fortalt det til sine nye foreldre at han vet at de ikke er hans biologiske foreldre. Sammen forsøker disse to å finne den savnede sønnen.

Det var ikke lenge siden jeg så en lignende film fra Kina som var mye bedre enn Lost and Love. Den filmen heter, Dearest. Historien er veldig lik, barn blir kidnappet og solgt til personer som misbruker barna eller de blir solgt til personer som ikke kan få sine egne barn.

Mitt problem med Lost and Love er at jeg klarte ikke å føle sorgen og smerten til mannen som leter etter sin sønn. Det er ikke det at jeg mangler empati, men dette er ikke den beste rolletolkningen jeg har sett av Andy Lau.

Og midtveis inn i filmen så tar historien en helt annen retning, plutselig er fokuset på den unge mannen og hans leting etter sine biologiske foreldre. Denne vendingen likte jeg ikke, den tok meg ut av filmen og jeg brydde meg heller ikke om hans fortid og hva som ventet ham.

Du kan trygt droppe å se Lost and Love, se heller en film med samme tema som er mye bedre, det er den kinesiske filmen, Dearest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.