Visit my YouTube channel here.

Initiation Love (2015)

En usikker ung mann som er litt overvektig faller for en jevnaldrende kvinne som han føler er for god for ham. Men hun begynner faktisk å like ham, men spørsmålet er om dette forholdet vil vare.

Initiation Love starter med at den forteller oss at vi ikke skal si noe om den store overraskelsen som vi får se i sluttminuttene til andre personer. Så da blir man selvfølgelig sittende å vente på den store overraskelsen som skal komme mot slutten av filmen. Var ventetiden verdt det?

Nei, karakterene i Initiation Love er for det meste irriterende og man bryr seg ikke om dem. Dette gjelder spesielt kvinnen som faller for den usikre, overvektige mannen uten særlig selvtillit. Hun har en jævla irriterende pipestemme, og hun virker så ekstremt dum. Hun er jævla manipulerende, hun vet hvordan hun skal snakke til filmtjukkaser slik at han forandrer seg for hennes skyld. Hun er en skikkelig drittkjerring fra helvete!

Nå er ikke den overvektige mannen heller særlig sjarmerende, han er en filmtjukkas som sliter med selvbildet og alt det som følger med når man er en filmtjukkas. Det er en totalt uinteressant karakter. Jeg hater usikre filmtjukkaser! Må de få hjertestopp, eller bli kvalt av en hel kylling de stapper i munnen!

Initiation Love hopper frem i tid og ting skjer der uten å røpe for mye. Tjukkasen jogger med sine røde, stygge sko, og han har blitt mye tynnere. Han er fremdeles sammen med hun som er for god for ham, men han jobber i Tokyo og hun bor fremdeles i hjembyen. Så han må ta turen med bil for å være sammen med henne. På jobben faller en kvinne for ham, hun er penere og smartere enn kvinnen han er sammen med, men han er fast bestemt på at han skal være sammen med sin første, store kjærlighet.

Slutten kom som en overraskelse, men den kom som en dum overraskelse for man ser ikke den komme i det hele tatt. Det holder ikke bare med å by på en stor overraskelse hvis filmen velger å komme med en overraskelse helt ut av intet der filmen jukser med sin historiefortelling. En film skal fortjene en slik slutt med god historiefortelling, det er en mangelvare her.

For meg var dette bare bortkastet tid. Dette er en ganske så tom og innholdsløs romantisk film med irriterende karakterer man driter lang marsj i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.