Visit my YouTube channel here.

Helios (2015)

helios

Noen skurker stjeler et farlig våpen, og kineserne og sørkoreanerne må samarbeide så de kan få det farlige våpenet tilbake.

Herregud, Helios er en jævla rotete film. Når asiatene bestemmer seg for å lage en film i sammen, så kan du være ganske sikker på at filmen vil bli en katastrofe eller en veldig generisk film som forsøker å kopiere en klassisk Hollywood-film.

Alarmklokkene kimte allerede i åpningsscenen hvor vi ser en lite pen kvinne som har på seg solbriller når det er mørkt ute. Det er så jævla dumt å se karakterer som går rundt med solbriller i mørket, de ser så utrolig dumme ut, men i Helios så er de skikkelig tøffe og kule. Ikke!

Helios har så mange problemer. Karakterene er dårlig skrevet, de har ikke personlighet eller noe form for bakgrunnshistorie. Manusforfatteren har vært jævla lat. Handlingen byr ikke på noen overraskelser, det er ikke vanskelig å forstå at en av de sentrale karakterene er mesterhjernen bak det hele. Men Helios tror at den er så smart når den har en stor overraskelse og vending når filmen er nesten ferdig.

Det er noen gode actionscener i filmen, men det er dessverre ikke så mange på grunn av at karakterene elsker å prate hele tiden. Og når karakterene er så jævla kjedelige, så klarer Helios ikke å engasjere.

Jeg er også drittlei av å se syltynne kvinner sparke ræv. Kvinnen i Helios er dødelig og tynn, det nytter ikke å ta en syltynn kvinne som dette alvorlig når hun veier 40 kg.

Hvis du har sett noen av filmene der asiatiske land slår seg sammen for å lage en film, så tror jeg du vet hva som venter når du setter deg ned for å se en film som Helios. Det er ikke den dårligste filmen jeg har sett i mitt liv, men du kaster bare bort tiden din når du ser en lat film uten spenning og uten minneverdige actionscener. Og slutten er mildt sagt elendig, vi får se en åpen slutt, så det kan nesten virke som om det vil komme en oppfølger. Pokker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: