Visit my YouTube channel here.

To the Fore (2015)

to the fore

Vi følger en gruppe med profesjonelle syklister, og et sopphode av en kvinne.

Dette er den første filmen jeg har sett som tar for seg profesjonelt sykling. To the Fore er regissert av Dante Lam, som er mest kjent for sine actionfilmer.

To the Fore er god den første timen, men den siste timen er fryktelig rotete. I den første timen ser vi hvordan utvalgte karakterer utvikler seg som syklister. Noen av dem blir venner, noen blir rivaler og noen blir fiender.

Vi får se en hel haug med sykkelritt, og jeg må si at sykkelrittene er spennende og vellaget. Men så har vi den siste timen hvor To the Fore bytter ut sykkelritt med romantikk og alle de kjente ingrediensene du vil finne i sportsfilmer med doping, vennskap og det å ofre noe så man blir en bedre person.

Så er det tid for død romanse, og det er dessverre smertefullt å se på. Jeg fant ikke kvinnen som ser ut som en soppskalle attraktiv, hun mangler personlighet, men til hennes forsvar er alle karakterene i To the Fore endimensjonale med kun ett lag. Men det er ekkelt og perverst å tenke på at noen vil ha sex med en sopp! Æsj!

Det var i det minste interessant å se at noen ville lage en film om profesjonell sykling. Men det er dessverre bare halve filmen, for noen må ha brukt en time på å skrive om den enkle karakterutviklingen og dårlig melodrama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.