Visit my YouTube channel here.

Tetro (2009)

Hemmeligheter.

Francis Ford Coppola har blitt en gammel mann. Det tar lang tid mellom hver filmutgivelse, noe som egentlig ikke rart når han nå er rundt 80 år gammel. Forventningene er alltid høye når jeg ser navnet til Francis Ford Coppola på skjermen, jeg forventer noe stort.

Tetro var ikke akkurat som forventet, dette er en ren dramafilm som har nerve og spenning mot slutten. Den første timen bruker Francis Ford Coppola på å bygge opp rollefigurene. Jeg syntes det ble langtekkelig og kjedelig, det som reddet den første timen er stødig regi og noen vakre scener. Den siste timen er det mer fart over. Da blir det dramatikk og mye følelser, man venter på at noe fælt skal skje.

Skuespillerne er solide, spesielt Vincent Gallo og Maribel Verdú. To sterke og solide rolletolkninger der de utfyller hverandre perfekt. Regien er det ingenting å si på, Francis Ford Coppola vet hvordan man skal styre et kamera og fortelle en historie, selv om den første timen er kjedelig.

Det som redder Tetro er skuespillerne og den siste timen. Hadde filmen vært en halvtime kortere, hadde nok filmen blitt hakket bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.