Visit my YouTube channel here.

Turning Point (2009)

turning point

Muldvarper.

Turning Point er en Infernal Affairs-kloning med triade, politi og muldvarper. Dette er en av de bedre filmene selv om ingen kan hamle opp med den fantastiske Infernal Affairs-trilogien.

Her har vi en film som aldri blir kjedelig, tiden går fort unna. Skuespillerne leverer solide rolletolkninger, selv om det er hardt å svelge å se Anthony Wong Chau-Sang med maskara og leppestift. Og for en hårsveis! Fyren ser helt for jævlig ut, men merkelig nok fungerer utseendet. Anthony Wong Chau-Sang er bare kul uansett. Den som leverer den beste rolletolkningen er Francis Ng, som spiller en sinna triadesjef som er helt vill. Intensiteten er til å ta og føle på, Francis Ng er en briljant skuespiller, så man kan ikke klage på skuespillerne i filmen.

Selv om Turning Point ikke byr på noe nytt, har filmen en rå atmosfære som mange av gangsterfilmene mangler. Det er brutalt, spennende og energisk. Artig var det også å se Yuen Biao i en liten rolle. Ikke ofte den karen viser seg på skjermen lenger, mannen er en levende legende.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.