Visit my YouTube channel here.

Dracula (1992)

I am the monster that breathing men would kill. I am Dracula.

Her har vi en film som dessverre blir ødelagt av enkelte skuespillere. Winona Ryder har aldri vært en god skuespiller, hun var heldig med filmene hun medvirket i med sitt uskyldige og skjøre utseende. Hun er tom som skuespiller, hun spiller samme rolle hver eneste gang. Jeg blir kvalm bare jeg ser navnet hennes. Keanu Reeves fungerer i actionfilmer, han setter Winona Ryder på plass når det gjelder å stinke mest som skuespiller. Hårklippen og de merkelige ansiktsuttrykkene er verdt å få med seg, mannen er horribel! Hva faen tenkte Francis Ford Coppola på? Eneste grunnen jeg kan komme på er at dette var store stjerner på den tiden, spesielt for den yngre garde. Og da regnet man med at flere ville se filmen.

Dette er filmen til Gary Oldman. Jeg har sett en del Dracula-filmer i nyere tid, de gamle interesserer meg ikke. Av de jeg ha sett er Gary Oldman i en egen klasse. Jeg elsker scenene på slottet når tømmerstokkmannen Keanu Reeves kommer på besøk. For en rolletolkning av en stor skuespiller, mener selvsagt Gary Oldman.

Historien er god, gjennomførelsen blir ødelagt av skuespillere som ikke har noe å gjøre i denne filmen. Talent er et viktig ord, det har ikke Keanu Reeves, Winona Ryder, Sadie Frost og Cary Elwes. Jeg kommer aldri til å skjønne hvorfor denne rollebesetningen ble godkjent. Anthony Hopkins synes jeg var for gammel til rollen som Van Helsing, men i det minste er han en god skuespiller.

Siden skuespillerne gjorde sitt beste for å ødelegge filmen, får vi i det minste flotte visuelle scener. Den visuelle stilen er nydelig skremmende, Francis Ford Coppola bringer frem råskapen på en herlig måte.

Det er synd at Francis Ford Coppola godkjente Winona Ryder og Keanu Reeves, hvis det ikke var filmstudioet som kjørte over ham. Kanskje han ikke hadde noe valg, jeg vet ikke, men en skulle tro at en så stor regissør som Francis Ford Coppola ble hørt. To grunner til å se Dracula er Gary Oldman, og den visuelle stilen. Er du en smule pervers, og satte pris på Nicolas Cage i The Wicker Man, vil du få en like flott opplevelse med sjelløse Winona Ryder og mannen fra skogen, Keanu Reeves. Aksenten deres er herlig, og man får en flott scene når Keanu Reeves spiser middags hos Dracula. Jeg håper ikke han sitter og spiser på den måten hjemme hos seg selv eller hos andre. Ord kan ikke beskrive den middagsscenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: