Visit my YouTube channel here.

Ghost Sweepers (2012)

ghost sweepers

En gruppe med mennesker som har paranormale evner skal forsøke å rense en liten fiskerlandsby for ondskapen som herjer der.

Ghost Sweepers starter dårlig den første timen, heldigvis så tar den seg i sammen den siste timen. Det blir for mye prat den første timen. Filmen fokuserer for mye på karakterene og deres bakgrunnshistorie som ikke er interessant i det hele tatt da karakterene er så fjollete. På dette tidspunkt mangler Ghost Sweepers driv og spenning. Den engasjerer ikke for å si det rett ut.

Men i den siste timen så blir det mye moro. Det er først og fremst komedien som er i førersetet. Litt spennende blir det også, men man vet at få i gruppen vil bøte med livet.

Ghost Sweepers er en lett og lystig underholdningsfilm som sikkert vil skremme de fleste etter en drøy time. Men overlever du den første timen vil Ghost Sweepers sjarmere mye mer når den setter opp tempoet betraktelig. Morsomt blir det også, jeg digger noen scener som tok meg tilbake til noen klassiske scener fra andre filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: