Visit my YouTube channel here.

Full Strike (2015)

full strike

En tidligere mester i badminton får en ny sjanse etter at hun ble utestengt for livstid. Hun møter tre tidligere straffedømte menn, og de vil at hun skal trene dem. Hun sier ja, og de trener for å delta i en turnering, men de har en nemesis som gjør alt for å vinne denne turneringen, han bruker skitne triks hele tiden.

Det er ikke noe spesielt med Full Strike som en sportsfilm. Det er en fjollete sportsfilm som fokuserer for mye på de svake karakterene og ikke på det viktigste, nemlig sporten.

Det er noen morsomme scener her, men karakterene er for det meste uinteressante og veldig kjedelige. Det er heller ikke mye til et klimaks i den siste og avgjørende kampen.

Det Full Strike har å tilby er den vanlige historien om en gruppe personer som blir sett ned på, og de tar opp kampen mot den rike, slemme mannen. Det er en typisk kinesisk film med barnslige karakterer og en veldig svak historie. Det er ikke en inspirerende historie, det er bare lat historiefortelling som mangler hjerte og dybde vi er vitne til. Full Strike bommer helt på blinken når den forsøker å være emosjonell i filmens siste scener.

Hvis du elsker sportsfilmer, hold deg langt unna Full Strike. Hvis du har brent deg på kinesiske filmer som undertegnede har, bare løp hvis noen har tenkt å se Full Strike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.