Visit my YouTube channel here.

Insanity (2014)

insanity

Etter å ha drept sin kone blir en mann dømt til å få behandling på et psykiatrisk sykehus. Hans psykiater er helt sikker på at hans pasient er klar for å starte et nytt liv etter tre år med behandling. Men ikke alle av hans kolleger tror at denne pasienten er frisk. Hvem har rett?

Insanity er en helt grei og underholdende film der vi følger en psykiater og hans pasient som er diagnostisert med schizofreni. Når pasienten blir skrevet ut, så tar ikke lang tid før noe skjer og psykiateren må redde sitt rykte og karriere.

Når du setter deg ned for å se en film som Insanity, så vet du at den har en overraskelse på lur, og den overraskelsen var ikke vanskelig å gjette. Men Insanity er ikke en kjedelig filmopplevelse, jeg kjedet meg aldri og det er interessant å se alt det som foregår i den siste halvtimen av filmen, da er vi vitne til et psykologisk spill.

Det jeg ikke likte med filmen er at karakterene er selvopptatte og usympatiske. Pasienten som er diagnostisert med schizofreni ,er en karakter ikke følte noe empati for. Psykiateren er selvsagt høy på seg selv, og for meg så er det umulig å like en karakter som dette. Det som redder filmen er historien, og det er veldig underholdende å se de to sentrale karakterene forsøke å manipulere hverandre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.