Visit my YouTube channel here.

The Great Hypnotist (2014)

the great hypnotist

En psykiater for en ny pasient, pasienten er en kvinne som sier at hun kan se spøkelser. Selvfølgelig tror ikke psykiateren på henne, så han graver dypt i fortiden hennes når han forsøker å finne ut av hvorfor hun tror at hun ser spøkelser. Eller er det slik at hun forteller sannheten?

I starten virker det som om The Great Hypnotist er en vanlig thrillerfilm, men det er den ikke. Dette er en dramafilm der pasienten har opplevd noe veldig vond, og psykiateren forsøker å finne ut av hva hun skjuler. Og med det så blir The Great Hypnotist en dramafilm med en liten dose mystikk.

Jeg likte virkelig det jeg så i starten av filmen. Historien om en kvinne som sier hun kan se spøkelser har vi sett mange ganger. Mitt problem med The Great Hypnotist er at jeg følte meg litt lurt for jeg trodde at dette skulle være en thrillerfilm, men som jeg sa i avsnittet over, dette er en dramafilm som ikke har så mye nytt å tilby oss.

The Great Hypnotist byr på en vending som jeg så tidlig. Denne vendingen kommer ikke som en stor overraskelse med tanke på historien, men det var underholdende og interessant når vendingen kom og ting ble oppklart. På det punktet er The Great Hypnotist solid.

The Great Hypnotist er en underholdende film som byr på en overraskelse som er lett å se, og spilletiden er perfekt. Stort pluss er det også at de to ledende skuespillerne er gode i sine roller. The Great Hypnotist er absolutt verdt å se, men ikke forvent at historien byr på noe nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.