Visit my YouTube channel here.

The Great Magician (2011)

Magi.

Regissør Tung-Shing Yee (Derek Yee), leker seg med magi i The Great Magician. Jeg vil si at dette er en hyllest til filmmediet, samme som Martin Scorsese gjorde med sin film Hugo (2011). Det er så mye sprudlende glede her, filmen sprer glede med magi, filmskaping og en slem skurk som er ganske så snill. Selv om det er flere som dør, så vet man at livene til de sentrale rollefigurene aldri er i fare.

Skuespillerne er selvsagt gode. Herlig å se Tony Leung Chiu Wai og Ching Wan Lau spille mot hverandre, to fantastiske skuespillere. Det samme kan jeg ikke si om Xun Zhou. For det første er hennes pannelugg motbydelig, for det andre er hun ikke noe å se på og hun mangler innlevelse og karisma. Hun er en grusom skuespiller, hun minner meg om en primadonna uten talent. Faen jeg hater denne kjerringa!

Selv med mange ablegøyer, sliter The Great Magician med tempoet. Filmen er for lang, Xun Zhou ødelegger hver eneste scene hun er med i, og historien er litt rotete fortalt. Det skjer mye, litt mange rollefigurer å holde orden på. Rettere sagt, det sedvanlige kaoset kineserne er kjent for, ødelegger rytmen til filmen.

The Great Magician skulle vært en halvtime kortere. Da hadde filmen vært bedre, det er jeg rimelig sikker på. Det blir for mye prat og lite fremdrift i perioder, og at noen vil ofre seg for den lite fine Xun Zhou, tror jeg ikke på. Da skal du være rimelig desperat og meget kåt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.