Visit my YouTube channel here.

The Great Beauty (2013)

the great beauty

Vi følger Jep Gambardella som akkurat har fylt 65 år. Hans første store kjærlighet dør, og Jep Gambardella får en liten oppvåkning.

The Great Beauty vant Oscar for beste utenlandske film i 2013. Jeg har ikke hørt så mye negativt om The Great Beauty, så jeg hadde litt forventninger til hva denne filmen hadde å tilby meg.

Men jeg ble jævla skuffa over hele The Great Beauty. For det første likte jeg ikke karakterene, jeg likte ikke dialogen og da er jeg ute å kjøre som seer.

Det er greit at filmen er fin å se på, man får se mange vakre bilder og passende musikk til scenene som blir vist på skjermen. Men når man ikke finner karakterene interessante eller underholdende, da blir det bomskudd for min del.

Noen, tydeligvis mange, vil finne en mening med The Great Beauty. Jeg er en av de som ikke fant så mye spennende her, det kan være at jeg så feil film til feil tid da jeg var svært sliten når jeg satte meg ned for å se den. Men jeg har heller ikke lyst til å besøke dette universet igjen da jeg ikke orker sossete italienere som prater og prater uten at jeg fant det interessant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: