Visit my YouTube channel here.

200 Pounds Beauty (2006)

Hanna kan synge, men hun er overvektig og ikke særlig pen. En dag får hun nok, og bestemmer seg for å ta plastikk operasjon. Nå ser plutselig folk på Hanna, og hun får sjansen som hun har ventet på. Hun kan bli popstjerne, men hennes fortid innhenter henne etter hvert.

200 Pounds Beauty var en film jeg ikke hadde tenkt å se. For når man ser på coveret, virker det som om det er en kopi av Shallow Hal med Jack Black. Shallow Hal fungerte ikke helt for meg når jeg så den, men det gjorde 200 Pounds Beauty.

200 Pounds Beauty er ikke direkte en morsom film. Den har kun noen få artige scener. Sør-Korea er et av landene i verden der folk tar mest plastisk kirurgi. Det sies at så å si alle kvinnelige skuespillere i Sør-Korea har hatt en plastikk operasjon. Det er flott at noen lager film om dette temaet, for det er direkte kvalmende når pene mennesker med hønsehjerner og null talent blir superstjerner. De som ikke har utseendet med seg, men som er intelligente og talentfulle får aldri sjansen. Slik er verden i dag, og det kan sees overalt. Hvor ofte møter man ikke pene hønsehjerner som ikke kan en dritt om det de skal kunne?

Alt handler om Hanna, og hvordan hun forsøker å rømme fra sitt tidligere liv. Som i de fleste filmer finner hun tilbake til seg selv igjen, men det tar tid. Sjanger er kjærlighetsdrama, og jeg kan ikke si at kjærlighetshistorien i 200 Pounds Beauty fungerer så bra. Det er heller det personlige dramaet som gjør denne filmen bra.

Det som skuffer litt, er at det ikke blir spilt flere låter i filmen. Jeg ville høre mer etter å ha hørt låten Maria. Maria er virkelig fengende og har bra kvinnelig vokal. Det som er artig er at det er Ah-jung Kim som spiller Hanna som også synger i virkeligheten. Maria låten er en cover fra Blondie låten med samme navn.

En fin film som har et godt budskap, og en herlig låt ved navn Maria.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.