Visit my YouTube channel here.

Mojin: The Lost Legend (2015)

mojin the lost legend

Vi følger en trio som skal forsøke å finne en skatt som kanskje kan redde en eldre kvinnes liv. Men det er ikke bare skatten de leter etter.

Dette her er uprofesjonelt, men for faen i helvete, jeg er så drittlei av barnehjernene til de røde djevlene! Egentlig trenger jeg ikke å si mer enn det hvis man har peil på kinesiske fastlandsfilmer fra helvete.

Karakterene er elendig skrevet, historien stinker og dataeffektene kan dra til helvete. Mojin: The Lost Legend er en slags kinesisk utgave av Indiana Jones og Armour of God. Karakterene er sjarmløse, skuespillerne er elendige og dialogen er selvfølgelig fra det varmeste helvete. Vi har med forvokste kinesiske barn å gjøre, dere burde faen meg skamme dere! Hva er det som feiler dere? Hvorfor vil dere meg vondt? Hva faen har jeg gjort dere? Jeg elsker maten deres, er ikke jeg en grei hvit djevel som fortjener litt hygge når jeg setter meg ned for å se en film en lørdagskveld? Dere får meg snart til å heie på Japan igjen når jeg ser filmer fra den andre verdenskrig! Skjønner dere alvoret nå? Ble dere hårsåre nå, det skal jo ingenting før dere blir fornærmet! Og hvem er det som furter mest, nemlig barn!

Du skjønner vel sikkert at filmen ikke engasjerer med sin forutsigbare handling og utvikling. De kinesiske mennene i filmen er ikke det man kalle for kameravennlige, og to av dem har barnehjerner som har slått hodet for mange ganger. Det er ikke tull at man burde holde seg unna pratsomme kinesere hvis man er ute på en togtur eller busstur. De kan ødelegge sinnet ditt i løpet av kort tid. I Mojin: The Lost Legend finner man to personer fra helvete som ikke holder den helvetes kjeften sin fra helvete igjen!

Liker du Indiana Jones og de to første Armour of God-filmene, så er ikke Mojin: The Lost Legend en film for deg i det hele tatt. Jeg måtte ta pause rundt seks ganger, mot slutten skjønte jeg ikke helt hva som foregikk for hjernen min ville ikke samarbeide med å fokusere blikket mitt på skjermen. Alt er bare dårlig og jævla grusomt, filmen er bare så dårlig i alle ledd. Actionscenene vil få deg til å gråte over dårlig redigering, dårlig koreografi og menn som kan knuse speil.

Mojin: The Lost Legend er nok en kvalmende, kinesisk film laget av barnhjerner. Kanskje det er på tide at kineserne begynner å krige igjen, mulig det er det eneste som kan redde fremtiden deres og ikke minst hjernene deres og min psyke. Jævla barn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: